...
آموزش الفبا | آموزش الفبای انگلیسی | آموزش الفبا به کودک | شیوه های آموزش الفبا به کودک

فواید آموزش الفبای انگلیسی به کودک

از آنجایی که زبان انگلیسی یک زبان بین المللی محسوب میشود امروزه والدین از فواید آموزش الفبای انگلیسی به کودک خود کاملا آگاه هستند و همواره به دنبال راهی برای آموزش  این زبان به کودک خود میباشند.

کودکان از یادگیری لذت می برند. برای آن ها اهمیت ندارد که یک فعالیت به تقویت توانایی های شناختی آن ها منجر می گردد یا مهارت های حرکتی آن ها را بهبود می بخشد. تنها کافیست از  روش های صحیح آموزش الفبای انگلیسی به کودک استفاده کنید.

 

چند مورد از فواید آموزش الفبای انگلیسی به کودک

 

برقراری ارتباط با افراد بیشتر

این مورد یکی از واضح ترین فواید آموزش الفبای انگلیسی به کودک میباشد زیرا بسیاری از افراد بزرگسال نیز به همین دلیل به دنبال یاد گرفتن زبان دوم و سوم میروند. یک فرد هرچقدر به زبان های بیشتری تسلط داشته باشد میتواند با افراد بیشتری ارتباط برقرار کند.

 

موجب رشد مغز کودکان میگردد

تحقیقات نشان داده است افردی که دو زبان را بلدند بیشتر از افرادی که یک زبان را بلدند میتوانند روی کارهای خود تمرکز کنند این افراد حتی قادرند هم زمان چند کار را با هم انجام دهند. تصاویر مغز این افراد نشان میدهد آن ها دارای تعداد بیشتری ماده خاکستری در بخش هایی از مغز که کنترل انجام کار های اجرایی را بر عهده دارد می باشند.

 

موجب بهبود عملکرد تحصیلی و افزایش نمرات میگردد

تحقیقات نشان داده است کودکانی که علاوه بر زبان مادری خود یک زبان دیگر مثلا انگلیسی را آموخته اند علاوه بر کسب نمرات بهتر در آن درس در سایر دروس مانند ریاضی نیز بهتر عمل میکنند.

 

توانایی های فرد در زبان مادری افزایش می یابد

در زمان های گذشته بسیاری از افراد فکر میکردند آموزش الفبای انگلیسی به کودک باعث گیجی و گمراهی او میشود و در زبان مادری اش اشکال ایجاد میکند ولی امروزه ثابت شده است این طرز فکر اشتباه میباشد و یادگیری زبان دوم در سن مناسب باعث تقویت زبان مادری نیز میشود.

 

یادگیری زبان خارجه در دوران کودکی راحت تر میباشد

کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان جدید میباشد هرچه سن فرد بیشتر شود توانایی او برای آموزش زبان کاهش می یابد . بهتر است افراد قبل از سن بلوغ یادگیری زبان دوم را آغاز کنند

 

داشتن لهجه انگلیسی بهتر

بزرگترین مزیت یادگیری زبان انگلیسی در سنین ابتدایی لهجه ی فرد می باشد که بسیار مطلوب تر خواهد بود. در مطالعاتی که توسط یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه واشنگتن انجام شده، نشان داده است که افرادی که در سنین کودکی یادگیری زبان دوم را آغاز کرده اند احتمال این که لهجه ای همانند یک غیر انگلیسی زبان داشته باشند بسیار کمتر از افرادی است که در سنین بزرگسالی شروع به این امر نموده اند.

این تحقیقات بیان می دارند که افزایش سن افراد سبب دشوار تر شدن تغییر عادت های زبانی به لهجه ی زبان دوم می گردد. بنابراین اولین دلیلی که ما را ترغیب می سازد تا کودکانمان را از سنین ابتدایی با زبان انگلیسی آشنا سازیم امتیاز بزرگ صحبت کردن همانند یک انگلیسی زبان می باشد.

 

کمک به کاهش عوارض ذهنی ناشی از افزایش سن

افرادی که در کودکی شروع به یادگیری زبان دوم میکنند و تا بزرگسالی آن را ادامه میدهند نسبت به سایر افراد کم تر دچار فراموشی و آلزایمر میشوند.

 

فرصت های شغلی در آینده افزایش می یابد

امروزه بسیاری از شغل ها نیازمند زبان انگلیسی میباشند. افرادی که به این زبان تسلط کامل داشته باشند میتوانند با آموزش زبان انگلیسی و یا ترجمه کتاب و مقاله و بسیاری روش های دیگر به کسب درآمد بپردازند.

 

سفر کردن دلنشین تر میشود

دغدغه بسیاری از افراد هنگام سفر کردن بلد نبودن زبان میباشد افرادی که زبان انگلیسی را به خوبی بلدند میتوانند به سادگی سفر بروند , تفریح کنند , خرید کنند و از آن لذت ببرند.

 

سبب نزدیک تر شدن کودکان به نسل خود میگردد

شاید در گذشته بلد نبودن زبان انگلیسی مسئله مهمی به شمار نمیامد اما امروزه اگر کودکی زبان انگلیسی را نیاموزد در بزرگسالی از افراد همسن خود عقب می ماند.

 

مضرات یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان

-درصورتیکه آموزش زبان دوم زمانی برای کودک شروع شود که او هنوز توانایی‌اش برروی زبان مادری‌اش تثبیت نشده، احتمال لکنت زبان در کودک بالا می‌رود.

-اگر آموزش زبان زودتر از سن مناسب شروع شود، می‌تواند منجر به نفرت کودک از آن زبان شود و اگر آموزش هدفمند و سیستماتیک باشد باعث اضطراب و استرس شدید در کودک می‌شود. ( آموزش باید به شکل بازی باشد در غیر این صورت مضراتش بیشتر از فوایدش است)

-اگر والدین آموزش زبان را خودشان شروع کنند و دانش کافی در این زمینه نداشته باشند این عمل باعث ایجاد پایه ضعیف در کودک می‌شود. ضعفی که ریشه‌دار است و به سختی راه چاره دارد. چون در عمق ذهن کودک نفوذ کرده است.

-عده‌ای از محققان معتقدند که یادگیری زبان دوم قبل از ۵ سالگی باعث عقب‌افتادگی در مرحله تکلم می‌شود. چون تفاوت‌های دستوری در دو زبان، به اختلال و بی نظمی فکری کودک منجر می‌شود. به این صورت که کودک در هنگام گفتار، دو زبان را با یکدیگر مخلوط کرده و تا مدت‌ها نمی‌تواند آن‌ها را از یکدیگر جدا کند.

 

  • انتشارات نیک پی
  • 1399/01/05
  • 116 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!