6 نکته برای نوشتن کتاب کودک
معمولا همه فکر میکنند که نوشتن کتابهای کودک آسان است، و انتظار دارند که بچه ها مفهوم و منظور را از روی جلد کتابها دریابند، و یک کتاب را بارها و بارها بخوانند. در این بخش با 6 نکته برای نوشتن کتاب کودک همراه گروه نیک پی باشید، تا بدانید برای نویسندگی چه راههایی را باید پشت سر بگذارید:
6 نکته برای نوشتن کتاب کودک
1. بازار هدف خود را پیدا کنید.
یک موضوع جذاب و چالش برانگیز انتخاب کنید و راجع به آن بنویسید. هدف شما باید دقیق باشد، تسلیم نشوید! تحقیقات خود را کامل انجام دهید. می توانید با کمی تفکر و تامل رابطه خوبی با خوانندگان خود برقرار کنید.
2. فقط برای یک محدوده سنی خاص بنویسید.
رده های سنی شامل سنین 1-3 ، سنین 4-6 ، سنین 7-9 ، سن نوجوانان 10-12 سالگی ، جوانان 13-15 سال و بزرگسالان 16-18 سال میباشد.
چیدمان و زبان مورد استفاده در هر گروه سنی را کاملاً بشناسید. با افزایش سن خواننده، مضامین سنگین تر میشود. به خوانندگان اجازه دهید تا روی شما تاثیر بگذارند، موضوعات پیرامون و مورد علاقه آنها را بشناسید و با آنها تعامل برقرار کنید تا موفق شوید.
3. درباره موضوعاتی که کودکان دوست دارند بخوانند، بنویسید.
امروزه کودکان بسیار متفاوت تر از دوران گذشته هستند. اگر با آنها صحبت کنید، متوجه میشوید که به راحتی نمیتوانید آنها را گول بزنید. آنها بسیار با ذکاوت تر از ما هستند. دقیقاً بدانید که کودکانی که در گروه سنی هدف شما هستند، چه سبکی را دوست دارند؟ از چه موضوعات و عناوینی بیشتر خوششان می آید؟
4. برای بررسی کتاب ، آن را با صدای بلند برای خود بخوانید.
کتاب را با صدای بلند برای خود بخوانید، ببینید چه حسی را به شما القا میکند. یادتان باشد که داستانهایی که برای زمان خواب نوشته میشوند، باید به اندازه کافی طولانی باشند.
5- کتاب را در میان کودکان اطراف خود، تست کنید.
سعی کنید کتاب خود را با صدای بلند برای برخی از کودکان اطراف خود بخوانید. بدین صورت بهتر میتوانید واکنش آنها را ببینید، نظر آنها را جویا شوید و بهتر بنویسید.
6. یک برنامه بازاریابی برای خود تنظیم کنید.
ویژگیهای منحصر بفردی در داستان خود ایجاد کنید. برای مثال بازی هایی که کودک می تواند با والدین یا مربی خود انجام دهد، یا اگر در حال انتشار یک کتاب تصویری هستید، تصاویری برای رنگ آمیزی یدر آن ایجاد کنید. این کتابها بسیار پرطرفدار هستند و میتوان از آنها بعنوان هدایا و کالاهای تبلیغاتی استفاده کرد، و بازارهای جدیدی برای فروش ایجاد نمود.
و در آخر
یادتان باشد که شما برای کودکان داستان مینویسید، پس کوتاه و ساده بنویسید، و خود را کودک تصور کنید.
- انتشارات نیک پی
- 1398/11/05
- 85 بازدید